Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
159

Θεσπιές: Ο Αη Βασίλης έφερε τη λήξη της καραντίνας

< 2 λεπτά
01.01.21 • 15:06
#Tags:

Σύμφωνα με μεταμεσονύχτια ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παύουν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα στην Κοινότητα Θεσπιών. Η απόφαση ελήφθη συνεκτιμώντας στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση των υπηρεσιών υγείας.

Με ανακοίνωση του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, ο Δήμος χειρίστηκε με όλο τον μηχανισμό του και με πρόσθετες ενέργειες, κατά τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση, επιλύοντας άμεσα τα προβλήματα και στηρίζοντας τους κατοίκους. Αντιμετωπίσαμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία  βγάλαμε σε πέρας.

Ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης δήλωσε: Οφείλω να ευχαριστήσω στο πρόσωπο του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχου κου Τρικαλίτη Νικολάου και του Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ν.Βοιωτίας κου Ζαμάνη Ιωάννη, όλους τους αστυνομικούς και πυροσβεστικούς υπαλλήλους που επιφορτίστηκαν την εφαρμογή των μέτρων. Επίσης τους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους και υπαλλήλους για την επίπονη προσπάθεια καθώς και το τοπικό συμβούλιο για τη συνδρομή του.

Η λήξη των περιοριστικών μέτρων δεν πρέπει να εκληφθεί από κανέναν ως λήξη και του προβλήματος.

Τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας του κοινωνικού συνόλου, από τον κίνδυνο της διάδοσης του κορονοϊού όχι μόνο δεν πρέπει να χαλαρώσουν, αλλά απεναντίας πρέπει να ενταθούν. Αυτή τη φορά όχι με τον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους, αλλά, συνειδητά, από τον καθένα μας και με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Ο Ιός είναι εδώ και μόνο η υπεύθυνη στάση όλων μας μπορεί να τον περιορίσει.

Από τώρα λοιπόν, που έληξε ο εγκλεισμός της Κοινότητας των Θεσπιών, ας δεσμευτεί ο καθένας στη συνείδησή του να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και να μην επιτρέψει σε κανέναν να εκθέσει σε κίνδυνο το κοινωνικό σύνολο.

Η επανάληψη των ίδιων λαθών, δεν τιμά κανέναν και είναι αυτονόητο πως οποιαδήποτε υποτροπή της υγειονομικής κατάστασης θα επιφέρει σκληρότερα μέτρα.

Απευθύνω  έκκληση προς όλους να τηρήσουμε αυστηρά τα μέτρα και να αποδείξουμε ότι η περιπέτεια που περάσαμε, οφείλεται σε τυχαίες συμπεριφορές που, όμως ,όλους μας έκαναν σοφότερους

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle