Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
230

Κανόνες λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Λεβαδέων

< 1 λεπτό
04.03.21 • 20:02
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς θα λειτουργεί καθημερινά από 07:00 – 18:30 σύμφωνα με την Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 13805 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ  843 τεύχος Β’/ 3.3.2021.
Οι αθλούμενοι προτείνεται να παραμένουν για άθληση μέχρι 1 ώρα προς αποφυγή συνωστισμού και για να δοθεί η δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό δημοτών να χρησιμοποιούν το Στάδιο, καθώς υπάρχει περιορισμός προς τον αριθμό των ατόμων (80 άτομα) που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ όλοι οι εσωτερικοί χώροι θα παραμένουν κλειστοί.
Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς θα λειτουργεί μόνο για θεραπευτική άσκηση από ΑμεΑ, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων δείτε εδώ:
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports
Παρακαλούνται οι δημότες να τηρούν τους οδηγίες υγιεινής για την προστασία της δημόσιας υγείας και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού για τη
διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Σταδίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle