Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
185

Καρναβάλι-Γαϊτανάκι τώρα για το 2016

< 2 λεπτά
26.02.15 • 06:32
#Tags:

Καρναβάλι-Γαϊτανάκι τώρα για το 2016

Η ανακοίνωση του Δήμου Λιβαδειάς, είναι η καλύτερη πάσα για τον συντονισμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Μεγάλη προσπάθεια έγινε φέτος και ο asopichos.gr έγκαιρα άγγιξε και παρουσίασε το θέμα με αποκλειστικές συνεντεύξεις και τις τοποθετήσεις των φορέων. 

Η θέση μας ήταν πώς να δεν βρεθεί λύση για το 2015 ας γίνει αρχή για το 2016.
Η Δήμαρχος Λιβαδειάς σε αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας είχε τονίσει την ανάγκη στήριξης και συντονισμού στον γιορτασμό των εκδηλώσεων της αποκριάς.
Ο Πρόεδρος του ΠΠΣ Ορχομενού και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Γαϊτανάκι» ήταν επίσης θετικοί στην εξεύρεση λύσης.

Η πρόταση της ιστοσελίδας έπιασε τόπο και αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος ώστε από σήμερα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι κυρίαρχα οι δύο Σύλλογοι που θα εξειδικεύσουν τα θέματα και θα θέσουν όρους συμφωνίας και συνεργασίας.

Στη συνέχεια και σε επίπεδο Δήμων θα επισημοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η συμφωνία.

Και τι θα λέει; 

Η παρέλαση των αρμάτων στον Ορχομενό είναι το κυρίαρχο γεγονός της Κυριακής ενώ το Γαϊτανάκι του Σαββάτου.

Έτσι θα δώσουμε λύσεις στους επισκέπτες και θα έχουμε ένα τριήμερο που θα προσφέρει και θα ενώσει τις δύο πόλεις παρά να τις χωρίζει.

Και για επίλογος οι τελευταίες λέξεις της ανακοίνωσης του Δήμου Λιβαδειάς:
«Ιδού η Ρόδος… ας ξεκινήσουμε από τώρα για το 2016»!!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle