Asopichos Logo
27-04-2024
Asopichos Logo
1096

Καρυά. Φωτογραφικό οδοιπορικό

< 3 λεπτά
09.01.21 • 12:42
#Tags:

Ενα οδοιπορικό στην Τοπική Κοινότητα Καρυά του Δήμου Ορχομενού σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Μπαίνοντας στην κοινότητα φτάνεις στην πλατεία όπου ολοκληρώνεται η νέα παιδική χαρά ενώ συναντάς το μνημείο πεσόντων και το κοινοτικό γραφείο.

Στην ανατολική έξοδο συναντάμε το εκκλησάκι της προστάτιδας της Καρυάς, Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια το παρεκκλήσι Αγίας Παρασκευής στο κοιμητήριο του χωριού.

Μαραζώνουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου και του μπάσκετ που άλλοτε έσφυζαν από ζωή και να μην ξεχνάμε ότι η Καρυά έδωσε πολλούς αθλητές και ποδοσφαιριστές με εξέχοντα τον Ξενοφώντα Ζάνταλη με την τεράστια προσφορά του στην Α.Ε. Ορχομενού.

Το οδοιπορικό στην Καρυά μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Ασώπιχου

"κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα

Καρυα γηπ 8 2Παρυα Παιδ χαρά 2Καρυα παιδ χαρά 3 2

Καρυα παιδ χαρά 1 2Καρυα κοινοτητα. 2

Καρυα παιδ χαρά 2 2Καρυα μνημειο πεσοντων 2Καρυα Αγ Παρασκευη εκκλησακι 2 Καρυα γηπ 4 2 Καρυα γηπ 5 2 Καρυα γηπ 6 2 Καρυα γηπ 7 2 Καρυα γηπ 9 2 Καρυα γηπ 3

 

 

 

 

 

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle