Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
257

Καταγραφή των ζημιών από την κακοκαιρία "Μήδεια"

< 1 λεπτό
01.03.21 • 16:51
#Tags:

Καταγραφή και αποτίμηση ζημιών που προκλήθηκαν από την επέλαση της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ» και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις περιοχές των Δήμων Ορχομενού, Θηβαίων και Τανάγρας στις 14 Φεβρουαρίου 2021

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας μέσω των Υπηρεσιών της προτίθεται να εντοπίσει και να καταγράψει τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις ισχυρές χιονοπτώσεις σε βιομηχανικές, βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις σε κτιριακό, μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες, έτοιμα προϊόντα και εμπορεύματα στις πληττόμενες περιοχές αρμοδιότητάς της.
Για το λόγο αυτό καλεί όσους επλήγησαν να το γνωστοποιήσουν στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Βοιωτίας στα τηλέφωνα 2261350330 -50331 προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σχετική διαδικασία.
Διευκρινίζουμε ότι, η παραπάνω διαδικασία αφορά μόνο σε αποζημιώσεις επιχειρήσεων και νομικών προσώπων και όχι αγροτικές επιχειρήσεις και αγροτικές καλλιέργειες .

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle