Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
123

ΚΚΕ–ΚΝΕ και ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ τίμησαν την επέτειο της Νίκης των Λαών

< 2 λεπτά
10.05.21 • 19:19
#Tags:

Η Κ.Ο. Λιβαδειάς του ΚΚΕ, το παράρτημα Λιβαδειάς της  Π.Ε.Α.Ε.Α. – Δ.Σ.Ε και η ΚΝΕ τιμώντας την επέτειο των 76 χρόνων από την  9η Μάη του 1945  ημέρα ορόσημο της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών  και την  Εθνική Αντίσταση,  κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο των 10 απαγχονισμένων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής παλληκαριών της Λιβαδειάς στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Είναι διαχρονική ανάγκη και χρέος να διατηρούμε πάντα ζωντανή την μνήμη αλλά  και να  μεταφέρουμε στις νεώτερες γενιές την ιστορική αλήθεια:

Η 9η Μάη μας εμπνέει, μας διδάσκει πίστη στην δική μας δύναμη, μας οδηγεί στο σήμερα της οργανωμένης δράσης και πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, κόντρα στην  εξουσία των μονοπωλίων και την Ευρωπαϊκή τους Ένωση. Μας οδηγεί στον αγώνα για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ που με ευθύνη της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, μετατρέπει τη χώρα μας σε πολεμικό ορμητήριο, στο πλαίσιο των ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα, καθιστώντας τον λαό μας «στόχο».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle