Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
196

Κορωνοϊός: Από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ισχύουν τα μέτρα στη Βοιωτία 

< 2 λεπτά
30.01.21 • 00:27
#Tags:

Σχετικά με την ισχύ των νέων μέτρων και σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά και όπως μέχρι τώρα ισχύει, τα μέτρα ανακοινώνονται Παρασκευή αλλά η ισχύς τους είναι από την Δευτέρα.

Για τις κόκκινες περιοχές ο κ Χαρδαλιάς είπε: "Στο «κόκκινο», επίπεδο Β, μπαίνουν από αύριο (30/1/21) στις 6 το πρωί οι εξής περιοχές...."

Υπήρξε λοιπόν κάποια σύγχυση καθώς ο υφυπουργός είπε ότι από αύριο το πρωί στις 06:00 (Σάββατο 30/1/21) θα ισχύσει ο σχετικός χάρτης και τα μέτρα για τις κόκκινες περιοχές ενώ για αυτές που ήταν στα κόκκινα και πάνε στα κίτρινα θα γίνει από τη Δευτέρα όπως ίσχυαν τα προηγούμενα μέτρα (παράταση καραντίνα μιας εβδομάδας).

Διευκρινίζουμε ότι τα μέτρα θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις κίτρινες περιοχές της Βοιωτίας και όπως υπογράμμισε ο κ Χαρδαλιάς κατά την σημερινή ανακοίνωση των νέων μέτρων αναλυτικά:

Δείτε το νέο χάρτη και τα μέτρα που ισχύουν Κορωνοϊός χάρτης 29 Ιαν 21

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle