Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
139

|

Κορωνοϊός: Μόνος στο σπίτι ή συντροφιά με Live Streaming της QuadraWeb;

< 3 λεπτά
18.03.20 • 12:12
#Tags:

Η σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία μας δίνει λύσεις στα δύσκολα και σίγουρα στην εποχή της απομόνωσης λόγω του κορωνοϊού μας προσφέρει λύσεις.

Η QuadraWeb δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές τις διαδικασίες με την εμπειρία και τις... ατέλειωτες ώρες ζωντανής κάλυψης ευρείας γκάμας γεγονότων σας δίνει τη λύση της αξιοπιστίας για να επικοινωνήσετε.

Η γνωστή εταιρεία με δελτίο Τύπου μας γνωρίζει τις λύσεις που μας προσφέρει στην Live κάλυψη γεγονότων.

Ο Κορωνοϊός είναι ήδη στην πόρτα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τον περιορίσουμε και στο τέλος με τη βοήθεια της επιστήμης να τον νικήσουμε. Πρέπει να πειθαρχούμε στις υποδείξεις των επιστημόνων και στα μέτρα που ανακοινώνει η Πολιτεία για την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

«Εσύ τι θα κάνεις;»

Το κυρίαρχο σύνθημα είναι: «Μένω σπίτι».
«Μόνος στο σπίτι;»
 «ΟΧΙ»

Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία της QuadraWeb σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεται τους πολίτες και παράλληλα να μπορούν να παρακολουθούν την δραστηριότητά σας με ασφάλεια και από απόσταση.

Η λύση είναι το Live Streaming!

Η QuadraWeb σας βοηθά και σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από την πλατφόρμα της www.QuadraWeb.tv να προβάλλετε τις δραστηριότητες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει και η χώρα μας, χωρίς κίνδυνο για τους πολίτες που όμως δεν θέλουν να αναστείλουν τις αγαπημένες τους συνήθειες που αφορά στα πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, συνεδριακά κ.α.

unnamed 2

Επίσης επιχειρήσεις και οργανισμοί θα έχουν την δυνατότητα με ζωντανές συνδέσεις (Live Streaming), τηλεσυσκέψειςτηλεσυνεδρίες κλπ. ανταλλαγής απόψεων με την ασφάλεια της εξ αποστάσεως συνεδρίας, να παρακολουθούν τη δραστηριότητα της επιχείρησης ή του οργανισμού, να παρακολουθούν το σφυγμό της αγοράς και να ενημερώνουν το κοινό.

Η Quadraweb σας παρέχει τη δυνατότητα :

Ø  PAY-PER-VIEW (ηλεκτρονικό εισιτήριο).

Ø  Προβολής των δραστηριοτήτων σας σε συγκεκριμένο-προσαρμοσμένο κοινό που ΕΣΕΙΣ θα ορίζετε.

Ø  Σελίδα παρακολούθησης με πρόσβαση μόνο από ΕΣΑΣ (Monitor Page).

Για όλα αυτά είμαστε δίπλα να σας αναλύσουμε και να υλοποιήσουμε κάθε πρόγραμμα που εσείς θα μας υποδείξετε με την τεχνολογία, την τεχνογνωσία και την εμπειρία των στελεχών της εταιρείας μας.

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα:

Τηλέφωνο: 210.300.5254
Εmail: info@quadraweb.gr

«Εσύ τι θα κάνεις;»
Το κυρίαρχο σύνθημα είναι: «Μένω σπίτι» ναι αλλα...
«Μόνος στο σπίτι;»...  «
ΟΧΙ»

Με εκτίμηση η ομάδα της  Quadraweb P.C.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle