Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
207

Κορωνοϊός: Μόνο ένα θετικό από τα 44 δείγματα στο Μαυρομμάτι

< 1 λεπτό
26.07.20 • 22:15
#Tags:

Μέσω των προσωπικών τους λογαρισμών στο Facebook, του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργου Ντασιώτη και της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, έγινε η ενημέρωση για τα αποτελέσματα από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που είχε πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ στο Μαυρομμάτι. 

Αναλυτικά, εκ των 44 δειγμάτων, τα 43 ήταν αρνητικά ενώ μονάχα ένα βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, το οποίος αφορά άτομο του περιβάλλοντος του ασθενούς, που δεν κατοικεί στο Μαυρομμάτι και το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη σε περιορισμό, σύμφωνα με τον κ. Ντασιώτη και την κ. Παπαθωμά.
«Τα αποτελέσματα μας χαροποιούν και μας ενθαρρύνουν αλλά σε καμια περίπτωση δεν μας εφησυχάζουν,μέχρι να τελειώσει το 14ημερο από το αρχικό συμβάν.Τα μέτρα αυτοπεριορισμού και αυτοπροστασίαςισχύουν κανονικά,οπως επίσης και η αυξημένη επιφυλακή των υπηρεσιών.Ευχόμαστε περαστικά στους ασθενείς και παρακαλούμε όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων επιδεικνύοντας Ατομική Ευθύνη.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle