Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
87

Κορωνοϊός: Ξανακλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια στο Πεκίνο!

< 1 λεπτό
16.06.20 • 20:14
#Tags:

Η πόλη προχώρησε στη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ σε δεκάδες χιλιάδες κατοίκους μετά τον εντοπισμό, σε διάστημα 5 ημερών, 106 νέων κρουσμάτων κι ενώ ο νέος κορονοϊός έμοιαζε να έχει πρακτικά εξαλειφθεί στην Κίνα.
Την ίδια ώρα, το Πεκίνο προτρέπει τους κατοίκους του να αποφεύγουν τα «μη αναγκαία» ταξίδια εκτός της πόλης, ενώ απαγορεύει στους κατοίκους των πληγεισών συνοικιών να φεύγουν εκτός της κινεζικής πρωτεύουσας.
«Κάθε άνθρωπος που πρέπει πραγματικά να φύγει από το Πεκίνο θα πρέπει να παράσχει ένα πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ τις τελευταίες επτά ημέρες και βγήκε αρνητικός», επισήμανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Τσεν Μπέι, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της δημοτικής αρχής.
πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle