Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
145

Κορωνοϊός: Παππούς, γιαγιά, κόρη και εγγονός βρέθηκαν θετικοί στην Αταλάντη

< 2 λεπτά
08.06.20 • 09:52
#Tags:

Ανησυχητικές διαστάσεις για την Φθιώτιδα αλλά κυρίως για την Λοκρίδα παίρνει η ταυτοποίηση 4 κρουσμάτων στο νοσοκομείο Λαμίας.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της συζύγου , της κόρης αλλά και του 28χρονου εγγονού του ηλικιωμένου που εμφάνισε πρώτος συμπτώματα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 85χρονος με τη σύζυγο του που διαμένουν στην Αμερική επέστεψαν πριν 15 ημέρες μαζί με την κόρη τους που είχε πάει να τους επισκεφτεί.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέστ στο αεροδρόμιο ήταν αρνητικά. Παρόλα αυτά μπήκαν όπως διαβεβαιώνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Ο παππούς μετά από 14 ημέρες εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας το Σάββατο.
Μια ημέρα μετά την Κυριακή και άρχισαν ήπια συμπτώματα και στις δύο γυναίκες.
Ο  28χρονος παραμένει ασυμπτωματικός, όμως φαίνεται πως είναι και αυτός που είχε τις περισσότερες επαφές στην Αταλάντη όπου διαμένει.
Έχει σημάνει συναγερμός στην Λοκρίδα με το Κέντρο Υγείας να ενισχύεται, ενώ αύριο θα γίνουν τεστ σε όλες τις κοντινές επαφές του νεαρού.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι φορείς είναι ανάστατοι καθώς φέρεται να δήλωσε πως «δεν θα σας το κρύψω έχω αλωνίσει την Αταλάντη».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle