Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
153

Κορωνοϊός 17/1: Μέσω Ντουμπάι ένα κρούσμα στη Στερεά. Η διασπορά

< 1 λεπτό
17.01.21 • 22:19
#Tags:

Με μειωμένο αριθμό τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο λόγω της αργίας του Σαββατοκύριακου, σήμερα (Κυριακή 17 Ιανουαρίου) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι στη Στερεά Ελλάδα εντοπίστηκαν 10 νέα κρούσματα.

Στη Βοιωτία μετά από πολύ καιρό που παρουσίαζε διψήφιο αριθμό σήμερα είχε ένα κρούσμα  και ανήκει σε 66χρονο από τα Οινόφυτα. Να σημειώσουμε ότι η Βοιωτία βρίσκεται υπό καθεστώς αυξημένων μέτρων πρόληψης μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Από τα 10 κρούσματα της Στερεάς Ελλάδας, τα περισσότερα - 6 - εντοπίστηκαν στην Εύβοια έναν 33χρονο από τη Χαλκίδα με ιστορικό ταξιδιού στο… Ντουμπάι. Τα άλλα δύο στη Χαλκίδα ανήκουν σε 39χρονο και 46χρονη. Δύο ακόμη εντοπίστηκαν σε αλλοδαπούς (Ινδούς) στον Πισσώνα και ένα 16χρονο στο Αλιβέρι.

Στη Φθιώτιδα ανιχνεύτηκαν 3 θετικά κρούσματα δύο άνδρες, 36χρονος από τη Σπερχειάδα και 51χρονος από τα Καμένα Βούρλα και μια γυναίκα από τη Λαμία 46 ετών νοσηλεύτρια

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle