Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
220

Λιβαδειά: Αντιδράσεις από "ανάρτηση" γιατρού για τον εμβολιασμό. Ζητούν την απόλυσή του

< 3 λεπτά
05.12.20 • 21:27
#Tags:

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σχόλια του γιατρού επιμελητή του Γ.Ν. Λιβαδειάς, κ. Κων/νου Πλιακοστάμου, αναφορικά με τα άτομα που δεν θα εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό. Ο κ. Πλιακοστάμος, σε ανάρτηση του στο Facebook – την οποία στη συνέχεια διέγραψε λόγω της κατακραυγής - ανέφερε πως πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες του δημοσίου συστήματος υγείας, παρομοιάζοντας όσους αρνούνται να προχωρήσουν σε εμβολιασμό με ζώα.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση ανέφερε: «Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες του δημοσίου συστήματος υγείας. Η άρνηση εμβολιασμού δεν είναι συμβατή με τη λογική ούτε χώρα ούτε σε κοινωνιές που προασπίζονται τη δημόσια υγεία. Οι απανταχού δικαιωματιστές και αρνητές μπορούν να χαρούν την ύπαρξη τους σε άλλες κοινωνίες μακριά από τον πολιτισμό που κινδυνεύει. Εκεί εκτός από τα δικαιώματα τους θα έχουν και την πολυπόθητη ανοσία αυτών που δεν προσβάλλονται από τον ιό. Των ζώων!»

Εικόνα

Η πρ. Βουλευτής, κ. Ραχήλ Μακρή, μέσω του twitter, απαίτησε την άμεση απόλυση του κ. Πλιακοστάμου, αναφέροντας: «Ως Ελληνίδα φορολογούμενη που πληρώνω χρυσό ένα Σύστημα Υγείας που δεν έχω γιατί το διαλύσατε με τις πολιτικές που ψηφίσατε @vkikilias  απαιτώ να απολυθεί ο γιατρός που πληρώνω από το δημόσιο νοσοκομείο. Γιατρός που αποκαλεί ζώα κ ζητά να στερηθούν πολίτες το συνταγματικό δικαίωμα τους στην δημόσια υγεία επειδή δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα με εμβόλια χωρις καμία μελέτη επιπτώσεων κ αποτελεσματικότητας δεν έχει θέση στα δημόσια #νοσοκομεία @Vkikilias.»

Την απόλυση του κ. Πλιακοστάμου ζήτησε και η Περιφερειακή Σύμβουλος της Στερεάς Ελλάδας, κ. Βάσω Κοροπούλη, μέσω από της εκπομπής του "Ράδιο Θήβα", "Ενημερωμένος Πολίτης", το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, όπου ήταν καλεσμένη.

Εδώ και τώρα να γίνει ΕΔΕ από τον διοικητή του Γ.Ν. Λιβαδειάς, κ. Τσαντίλα, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του κ. Πλιακοστάμου. Τι έχει να πει για την ανάρμοστη λειτουργία της παθολογικής κλινικής του Γ.Ν. Θήβας, για την μη λειτουργία μονάδας αίματος, για την μη λειτουργία μονάδα τεχνικού νεφρού, αιμοκάθαρσης, για την μη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής, για την μη λειτουργία – παρά τις χορηγίες των ιδιωτών – των μονάδων ΜΕΘ και ΜΑΦ, για τη μη λειτουργία του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ; Μάλλον είμαστε ζώα που σας ανεχόμαστε, γιατί αυτό δεν είναι δημόσια υγεία, που επικαλείστε κ. Πλιακοστάμο.

πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle