Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
210

Λιβαδειά: Διακίνηση ναρκωτικών μέσω ΚΤΕΛ σε παπούτσια

< 1 λεπτό
15.09.20 • 18:39
#Tags:

Κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες εντοπίσθηκαν εντός δέματος με ζεύγος υποδημάτων, το οποίο παρέλαβε από ΚΤΕΛ της περιοχής

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (14-09-2020) το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο ανωτέρω εντοπίσθηκε τη στιγμή που παραλάμβανε δέμα με ζεύγος υποδημάτων από τα ΚΤΕΛ της περιοχής.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό ενός εκ των υποδημάτων και κατασχέθηκαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (28) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle