Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
262

Λιβαδειά: Η μαγεία των Χριστουγέννων με ένα "κλικ"

< 1 λεπτό
12.12.20 • 15:36
#Tags:

Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο χωριό δημιούργησε ο Δήμος Λιβαδειάς στο οποίο οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν ακούγοντας μουσική, παρακολουθώντας κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα.

Χθες το βράδυ στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ταγκαλέγκας τόνισε για το θέμα: Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για όλους μας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε εορταστική ατμόσφαιρα στο Δήμο μας, λίγο πιο λιτά και χωρίς περιττές δαπάνες.

Ο Δήμος επιθυμώντας να προσφέρει χαρά στους μικρούς μας φίλους, αφού η πανδημία του κορωνοϊού δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε εορταστικές εκδηλώσεις, δημιούργησε ένα διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν ζωντανά με το χωριό του Άη Βασίλη στο Ροβανιέμι, να απολαύσουν μουσικές συναυλίες, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών και μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης.

Το απίθανο ψηφιακό χριστουγεννιάτικο χωριό είναι επισκέψιμο από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων.

χριστουγεν χωριο διαδικτ 3

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle