Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
243

Λιβαδειά: Μουσική στην "Κρύα" το Σάββατο, περίπατος "ελευθερίας" την Κυριακή

< 2 λεπτά
23.07.21 • 14:08
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων και τα τμήματα μουσικής του, διοργανώνουν το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:30 στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας σε μια μουσική παράσταση για τον επετειακό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Στη μουσική εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Δήμου Λεβαδέων, η Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς, η Σχολή Χορού της Άννας Αθανασιάδου και ο σολίστ κ. Ανδρέας Μπέρδος.

Περίπατος Ελευθερίας 

Ο Δήμος Λεβαδέων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 στον «1ο περίπατο Ελευθερίας» που συνδιοργανώνει με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Σκοπός του περιπάτου είναι να συμμετάσχουν οι κάτοικοι της πόλης σε μία εκδήλωση που θα τους δώσει την ευκαιρία να διαβούν από τα ιστορικά σημεία της πόλης και να τιμήσουν τους αγωνιστές, Αθανάσιο Διάκο, Βασίλη Μπούσγο, Οδυσσέα Ανδρούτσο.

Επιλέχθηκε μια απλή διαδρομή μήκους 3,1 χιλιομέτρων ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας και η οποία θα περνάει από τις οδούς που κοσμούνται από τους ανδριάντες των ηρώων Βασίλη Μπόυσγου (Ι.Γιανούτσου) και Οδυσσέα Ανδρούτσου (Καραγιαννοπούλου).

Η διαδρομή είναι η ακόλουθη: Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής- Γιαννούτσου - Στρατηγού Ιωάννου - Πεζόδρομος Κρύας μέχρι το κάστρο - 2 η πεζογέφυρα - χώρος παρκινγκ - Ελευθερίου
Βενιζέλου – Καραγιαννοπούλου – Ανδρεαδάκη - Γεωργαντά αριστερά-Στρατηγού Ιωάννου
δεξιά- Γιαννούτσου - Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.
Στο τέλος της περιπάτου θα απονεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle