Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
123

Λιβαδειά: Ψηφιακή πλατφόρμα για την απασχόληση από το Δήμο

< 1 λεπτό
24.10.20 • 08:03
#Tags:

Η Δημοτική Αρχή ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για τη δημιουργία κοινού μηχανισμού προώθησης της απασχόλησης έθεσε στην υπηρεσία των δημοτών μια ψηφιακή πλατφόρμα διαμέσου της οποίας οι δημότες που αναζητούν εργασία να διασυνδέονται με τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό.

Η ψηφιακή αυτή πλατφόρμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας με γνώμονα την αύξηση της απασχολησιμότητας και είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.dimoslevadeon.gr ή μπορεί κανείς να την αναζητήσει στο σύνδεσμο https://jobs.dimoslevadeon.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας οφείλουν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Λεβαδέων στο τηλ. 22613 – 50841 κ. Μαρίνα Κριμπά για να τους δοθεί κωδικός σύνδεσης στην εφαρμογή.

Όσον αφορά στις επιχειρήσεις οφείλουν να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα για να υποβάλλουν αγγελίες αναζήτησης προσωπικού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle