Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
97

Λοιμωξιολόγοι: Να γίνει «κόκκινη» η Αττική. Τι θα γίνει με σχολεία, λιανεμπόριο

< 1 λεπτό
28.01.21 • 22:29
#Tags:

Να γίνει «κόκκινη» η Αττική φέρονται να εισηγούνται οι ειδικοί που συνεδριάζουν στο πλαίσιο της εξέτασης των επιδημιολογικών στοιχείων. Αν η εισήγηση υιοθετηθεί κατά την αυριανή συνεδρίαση και εν συνεχεία από την κυβέρνηση τότε ενδέχεται να μην ανοίξουν γυμνάσια και λύκεια ενώ ενδέχεται και το λιανεμπόριο να επιστρέψει στη μορφή του click away με ορισμένες εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ειδικοί προτείνουν να μπει η Αττική στο «κόκκινο» που ουσιαστικά σημαίνει ένα αυστηρό Lockdown που επηρεάζει τις αποφάσεις σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Σε ό,τι αφορά το λιανεμπόριο αποδοχή της εισήγησης θα σημάνει επαναφορά του σχεδίου click away ενδεχομένως με κάποιες εξαιρέσεις που αφορούν συγκεκριμένους τομείς.

Στο σχεδιασμό των ειδικών είναι και η δημιουργίας ενός νέου χάρτη για την καταγραφή των μεταλλάξεων.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις λαμβάνονται από την Κυβέρνηση που θα κινηθεί και με βάση τις εισηγήσεις και τα δεδομένα που θα δοθούν. Θα γίνουν δε γνωστές το απόγευμα κατά την ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle