Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
93

Λουκέτο σε super market σε Λιβαδειά και Θήβα

< 1 λεπτό
23.11.20 • 21:30
#Tags:

Λουκέτο μπήκε προσωρινά σε δυο καταστήματα super market (γερμανικών συμφερόντων) ένα στη Λιβαδειά και ένα στη Θήβα γιατί σύμφωνα με πληροφορίες πουλούσαν εποχικά προϊόντα (χριστουγεννιάτικα) κάτι που απαγορεύτηκε πρόσφατα με απόφαση της κυβέρνησης από τις 7 Νοεμβρίου, όταν τροποποιήθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με τα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ με την προσθήκη βιομηχανικών ειδών.

Πανελλαδικά πρόστιμα συνολικού ύψους 1.546.677 ευρώ και 15ήμερο λουκέτο σε οκτώ επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και σε οίκο ανοχής, είναι το αποτέλεσμα των ελέγχων των αρμόδιων αρχών για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων του lockdown το τριήμερο 20-22 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό διενεργήθηκαν συνολικά 188.642 έλεγχοι και καταγράφηκαν 5.121 περιπτώσεις παράβασης.

Το 72,9% των περιπτώσεων αφορούσε παραβάσεις περιορισμού κίνησης (μη αποστολή sms, αδικαιολόγητη μετακίνηση μετά τις 21:00 κ.λπ.), ενώ 24,7% σε μη χρήση μάσκας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle