Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
108

Μήνυμα Ανδρέα Κουτσούμπα για τις πανελλήνιες εξετάσεις

< 1 λεπτό
30.05.17 • 17:37
#Tags:

Προγραμματισμένη επίσκεψη στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και ενημέρωση από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Αλέξανδρο Καρκάνα είχε ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κουτσούμπας.

Κατά την επίσκεψη ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της Διεύθυνσης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις όπως και για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νομό στα εκπαιδευτικά θέματα.

Ο Βουλευτής στέλνει το ακόλουθο μήνυμα σε όλους του υποψηφίους:

"Ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν καλή επιτυχία, δύναμη ,υπομονή και αισιοδοξία για να φέρουν σε πέρας την προσπάθειά τους με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν το εισιτήριο για την είσοδο στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθώς ανοίγουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Παρόλες τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας , η αισιοδοξία και ο αγώνας αυτός των μαθητών, μας δίνει ελπίδα για το αύριο. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ δύναμη και υπομονή σε όλους τους γονείς που βοηθούν σε αυτή τη προσπάθεια και αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους καθηγητές που στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειες των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Καλή δύναμη και επιτυχία στους υποψηφίους!!"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle