Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
99

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας για την γιορτή της Μητέρας 

< 1 λεπτό
09.05.21 • 10:14
#Tags:

Τιμώντας την Μητέρα, το πρόσωπο που μας προσέφερε την ζωή, την αγάπη και την παντοτινή αφοσίωση, τιμούμε συνολικά την ανθρώπινη παρουσία. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κόσμου.

Η συνειδητοποίηση και αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς της, είναι η ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης προς αυτήν. Εντούτοις, ουσιαστικότερη έκφραση ανταπόδοσης, συνιστά η ίδια η προσωπική μας πορεία μέσα στην κοινωνία: με αξίες και υπευθυνότητα.

Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και υγειονομική συγκυρία η αποστολή κάθε Μητέρας δοκιμάζεται. Ο διαρκής, καθημερινός αγώνας της για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στον ατομικό, στον οικογενειακό, και στον εργασιακό της χώρο, απαιτεί από εκείνη ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ακόμη περισσότερες φροντίδες.

Στην ΠΕ Βοιωτίας στηρίζουμε εμπράκτως με την πολιτική μας, τις δομές και τις δράσεις μας την Μητέρα, προβαίνοντας το 2020 σε υιοθεσίες για να δώσουμε τη χαρά της μητρότητας σε 12 γυναίκες και την ευτυχία σε 12 παιδιά.

Η μητέρα ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστή για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα. Και η σημερινή μέρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να την τιμήσουμε και να της δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε. 

Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας
Φανή Παπαθωμά

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle