Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
106

Μήνυμα της Βουλευτού Γιώτας Πούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

< 1 λεπτό
05.06.20 • 20:23
#Tags:

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται σήμερα, 5 Ιουνίου, είναι μια συμβολική μέρα, όμως με την κλιματική κρίση να απειλεί τον πλανήτη, ο αγώνας για το περιβάλλον πρέπει να είναι καθημερινός.
Η πανδημία με τις αρνητικές της συνέπειες σε πολλούς τομείς της ζωής μας, είχε και μερικές θετικές επιπτώσεις στο Περιβάλλον.
Είναι πλέον ανάγκη να αναζητηθούν νέες πολιτικές προστασίας, με στροφή σε άλλα μοντέλα οργάνωσης της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του πλανήτη μας.
Δεν αρκεί μόνο η προσωπική ευθύνη.
Μέσα στην ιστορική στιγμή που η ανθρωπότητα συνειδητοποιεί την ανάγκη για επείγουσες τομές, η κυβέρνηση της χώρας μας, στον αντίποδα, νομοθετεί ρυθμίσεις που επιτίθενται και λεηλατούν το Περιβάλλον.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle