Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
88

Μήνυμα της Δημάρχου Ορχομενού για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

< 1 λεπτό
14.06.20 • 14:27
#Tags:

Αγαπητά  μου παιδιά
Η ολοκλήρωση   της πολύχρονης πορείας σας στην εκπαίδευση  είναι ήδη  μια  νίκη και οι Πανελλαδικές  εξετάσεις  είναι  η πρώτη  αλλά  όχι  η τελευταία μάχη για την εκπλήρωση των ονείρων σας. 
Αυτές  οι  εξετάσεις αποτελούν  ένα σταθμό  σημαντικό, που δεν μπορεί  να καθορίσει τη ζωή σας.
Μπορεί  όμως  να σας δώσει  τα εφόδια και την εμπειρία  για τους επόμενους  αγώνες  σας που θα ακολουθήσουν.
Στην πραγματικότητα  είναι  εξετάσεις  προσδιορισμού  του τι θέλετε εσείς  στη ζωή  σας  να κάνετε.Οι γονείς  και οι εκπαιδευτικοί  σας θα είναι στο πλευρό σας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Παιδιά  μου
Καλείστε   μέσα  από δύσκολες πραγματικά  συνθήκες  που προκάλεσε η υγειονομική  κρίση  που βιώνουμε  όλοι  να δώσετε  τον δικό  σας αγώνα.
Ο δήμος Ορχομενού  θα βρίσκεται, ως οφείλει, αρωγός στην προσπάθειά σας συμβάλλοντας τα μέγιστα για την προστασία και την ασφάλειά σας.
Μείνετε ψύχραιμοι με καθαρή σκέψη και αυτοπεποίθηση .
Και να θυμάστε  ότι κάθε ένας από σας είναι μοναδικός.
Και όλοι  μαζί  είστε  το μέλλον μας!!!
Καλή επιτυχία...
Η Δήμαρχος Ορχομενού
Βούλα Καράλη

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle