Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
133

Μειώθηκαν τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων

< 1 λεπτό
05.05.21 • 07:18
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πραγματοποίησαν γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test) στην περιοχή της Κρύας στη Λιβαδειά.
Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν 95 τεστ, εκ των οποίων τα 2 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ, ο Δήμος Λεβαδέων έχει 31 ενεργά κρούσματα, εκ των οποίων τα 6 νοσηλεύονται και τα 25 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τονίζει πως η συνεχής πτωτική πορεία των ενεργών κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες επαναφέρει την επιδημιολογική εικόνα του Δήμου Λεβαδέων στα επίπεδα προ της έξαρσης.
Ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους όσους συμμετέχουν σ’ αυτήν την προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού Covid-19 και επισημαίνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.
Αυτή την περίοδο ανοίγματος δραστηριοτήτων, ο Δήμαρχος Λεβαδέων προτρέπει τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle