Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
129

Με επιτυχία έγινε ο 1ος περίπατος Ελευθερίας στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
26.07.21 • 20:21
#Tags:

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, ο 1ος Περίπατος Ελευθερίας με αφετηρία και τερματισμό τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Σκοπός του περιπάτου ήταν οι πολίτες να περιδιαβούν από τα ιστορικά σημεία της πόλης μας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους ήρωες απελευθερωτές Αθανάσιο Διάκο, Βασίλη Μπούσγο και Οδυσσέα Ανδρούτσο.

Ο 1ος Περίπατος Ελευθερίας συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Λεβαδέων και πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης, με την επιθυμία να καθιερωθεί και να εδραιωθεί ως θεσμός, κατά την Επέτειο Μνήμης της Απελευθέρωσης της Λιβαδειάς, την 1η Απριλίου.
Κατά την ολοκλήρωση του ιστορικού περιπάτου απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
περιπατος λιβαδ

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle