Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
129

Με επιτυχία η "Τροφώνια" αιμοδοσία στη μνήμη Π. Γάτσιου

< 1 λεπτό
20.10.20 • 19:11
#Tags:

Περίπου 30 εθελοντές αιμοδότες έδωσαν αίμα που διατέθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς από την εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο ΑΚΟΛ στο πλαίσιο του 8ου Τροφώνιου Ημιμαραθωνίου ο οποίος λόγω της πανδημίας δεν διεξήχθη και στη θέση του πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στη μνήμη του Παναγιώτη Γάτσιου.

Συγκινητική στιγμή για όλους όταν ο Χρήστος Αλογοσκούφης μέλος του ΔΣ του ΑΚΟΛ και φίλος του Παναγιώτη Γάτσιου παρέδωσε Τιμητική Πλακέτα εκ μέρους του ΔΣ  στην οικογένειά του.ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ AΑΚΟΛ Γατσιος 2

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοκητηρίου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Λιβαδειάς Μάριος Σάκκος.

Το ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, τους υπαλλήλους της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και υπόσχεται ότι θα προσπαθεί στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνει να εντάξει τέτοιου είδους διοργανώσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle