Asopichos Logo
27-04-2024
Asopichos Logo
412

Με νίκη ξεκίνησαν οι κορασίδες της Αναγέννησης Λιβαδειάς στο βόλεϊ

< 1 λεπτό
12.10.20 • 19:00
#Tags:

Έναρξη του πρωταθλήματος για τις ομάδες Volley της Αναγέννησης Λιβαδειάς με νίκη εκτός έδρας με 3-1 σετ (25-16, 25-20, 21-25, 25-22) επί του ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ στο κλειστό Γυμναστήριο Διστόμου για τις κορασίδες μας.

Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αποχής λόγω covid19 νικηφόρο ξεκίνημα για το προπονητικό δίδυμο Τσόκανος-Χαλβατζής που υπομονετικά και μεθοδικά κατάφεραν να βάλουν τα κορίτσια σε αγωνιστικούς ρυθμούς πάντα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αγωνίστηκαν: Άννη Κατερίνα, Άννη Κων/να, Γεωργίου Δήμητρα, Δεμέστιχα Σόνια, Δημοπούλου Στέφη, Ζητουνιάτη Εμέλλεια, Καντά Όλγα, Καραίσκου Ελένη, Μίχα Κλειώ, Μυλωνά Φανή, Παλέτα Αναστασία, Παππά Κατερίνα, Ραμάι Τζούλια, Τριανταφύλλου Λίλια.

Η Αναγέννηση ευχαριστεί την ομάδα του ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ για την φιλοξενία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόωρο χαμό του Γιώργου Χριστοφόρου (έφορος του ΜΕΔΕΩΝ)

Αναγενν Λιβαδ βολει 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle