Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
376

ΜΠΡΑΒΟ Αντί για εκδρομές, δωρεές από τους μαθητές της Γ Λυκείου Ορχομενού!

< 2 λεπτά
13.07.21 • 22:29
#Tags:

Όταν υπάρχουν αρχές και στόχοι, όταν οι ευαισθησίες για το κοινωνικό σύνολο είναι προτεραιότητες, τότε ναι, υπάρχει ελπίδα για το μέλλον και αυτοί που προσφέρουν σίγουρα έχουν μέλλον και αυτοί που τους καθοδηγούν θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για το έργο τους.

Έτσι θα πρέπει να νιώθουμε κι όλοι εμείς καμαρώνοντας για τις πράξεις των μαθητών της τρίτης τάξης του Γενικού Λυκείου Ορχομενού.

Τι έκαναν;

Με τα χρήματα που συγκέντρωσαν για εκδρομές και οι οποίες λόγω της πανδημίας covid-19 δεν πραγματοποιήθηκαν, με απόφαση των πενταμελών και του προέδρου του 15μελούς έκαναν δωρεές σε ιδρύματα και συγκεκριμένα:

Στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λεβαδείαs ” H AΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ ” που φιλοξενεί ορφανά , άπορα και εγκαταλελειμμένα κορίτσια από νηπιακήs ηλικίαs μέχρι την κοινωνική και επαγγελματική τουs αποκατάσταση δώρισαν είδη ατομικής υγιεινής.

Στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας δώρισαν είδη ατομικής υγιεινής.

Δώρισαν φωτοτυπικό μηχάνημα, προτζέκτορα και άλλα υλικά στο σχολείο τους.

Ταβιθάειδη υγιεινης υλικο σχοπλειο υλικο φωτοτυπικό

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle