Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
174

Νέα εκκαθαρίστρια για τον Οργανισμό Κωπαΐδας. Παρατείνεται μέχρι 31/12 η διαδικασία

< 1 λεπτό
23.09.20 • 19:08
#Tags:

Με βάση την τροποποίηση του άρθρου 1 της απόφασης με αριθμό πρωτοκόλλου ΔΟΔΓ4015335ΕΞ2015-20-07-2015(Β΄ 1662) του Υπουργείου Οικονομικών, παρατείνετε ο χρόνος λήξης της περάτωσης της εκκαθάρισης του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Οργανισμός Κωπαΐδας»  μέχρι την 31-12-2020, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης.

Με την από 30-06-2020 και με  αρ. πρωτ. 66734 ΕΞ 2020 ανωτέρω απόφαση,  ορίστηκε ως εκκαθαριστής η εταιρεία Grant Thorton, εκπροσωπούμενη από την κ. Μαριλένα  Μπουζούρα η οποία  και ανέλαβε υπηρεσία  για την πραγματοποίηση διαδικασίας της εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας.

Η νέα εκκαθαρίστρια, κ. Μαριλένα Μπουζούρα συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά και μέσα από γόνιμη συνεργασία επεξεργάστηκαν τρόπους, έτσι ώστε να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος η εκκαθάριση του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας.

«Συνάντηση πραγματοποιήσαμε σήμερα με την νέα εκκαθαρίστρια του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας  κ. Μαριλένα  Μπουζούρα και τους συνεργάτες της,  για τον συντονισμό των ενεργειών μας.

Μετά από άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών είμαστε σε θέση σήμερα να τους υποδεχόμαστε και βεβαίως απ΄ την πλευρά μας θα καταβάλλουμε τα μέγιστα για τη διευκόλυνση του έργου τους», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle