Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
132

Νέα Εστίαση: Υπεύθυνοι οι τοπικοί άρχοντες για την υποβάθμιση του τόπου μας

< 3 λεπτά
10.07.20 • 21:53
#Tags:

Δημόσια θέση παίρνει η "Νέα Εστίαση" με ανακοίνωση που στρέφεται εναντίον τοπικών παραγόντων, αιρετών και δημόσιων λειτουργών οι οποίοι ενώ υπόσχονταν χείρα βοηθείας για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, τελικά παρότρυναν σε υπέρογκα πρόστιμα ενώ "την ίδια στιγμή η μετάδοση του ιού αποκτούσε επιλεκτική διάθεση ανάμεσα σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και καταστήματα".
Η ανακοίνωση:
"Το σωματείο επιχειρήσεων "Νέα Εστίαση" με αφορμή τις εξελίξεις από την πανδημία του Covid 19 που, ως γνωστόν, περιόρισε σημαντικά τη λειτουργία των καταστημάτων στην πόλη μας οφείλει να πάρει δημόσια θέση για τα εξης:
Για σχεδόν τρεις μήνες ο κλάδος της εστίασης αντιμετώπισε πρωτόγνωρες δυσκολίες και η επιστροφή στην κανονικότητα συνοδεύτηκε από ολοένα αυξανόμενη αβεβαιότητα για το μέλλον των επιχειρήσεων μας.
Ως εκ τούτου, εκφράζει δημόσια και απερίφραστα την αντίθεση του στις συνεχόμενες τοποθετήσεις ατόμων και ειδικότερα δημόσιων λειτουργών που από την θέση που τους κατέταξε ο λαός μας λίγους μόνο μήνες πριν λειτουργούν ως "αντίπαλοι" μιας πληθυσμιακής ομάδας με κοινές αγωνίες και ανησυχίες.
Είναι τα ίδια εκλεγμένα πρόσωπα αυτά που λίγο καιρό πριν υπόσχονταν να δώσουν χείρα βοηθείας για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που, τελικά όμως, ποτέ δεν έδωσαν.
Αντίθετα, ενέδωσαν και παρότρυναν τους αυστηρούς ελέγχους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την επιβολή υπέρογκων προστίμων όταν την ίδια στιγμή η μετάδοση του ιού αποκτούσε επιλεκτική διάθεση ανάμεσα σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και καταστήματα.
Η "Νέα Εστίαση" καθιστά υπεύθυνους τους τοπικούς μας άρχοντες για την υποβάθμιση του τόπου μέσω των τοποθετήσεων και των αποφάσεων κατακερματισμού των προσπαθειών που γίνονται για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Τα μέλη του σωματείου μας επιβιώνουν μέχρι σήμερα γιατί η δουλειά τους και η επιχειρηματική τους δράση δεν τους χαρίστηκε ποτέ και από κανέναν.
Η Νέα Εστίαση αποτελείται από μέλη ικανά και δυναμικά, έτοιμα να λειτουργήσουν ανά πάσα στιγμή για το καλό της πόλης που αγάπησαν. Και στο πλαίσιο αυτό θα λειτουργεί εφεξής χωρίς την υποστήριξη κανενός ενώ παράλληλα αρνείται να παρέχει οποιασδήποτε μορφής στήριξη σε εκείνους που τελικά επιβουλεύονται το μέλλον μας".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle