Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
380

Νέος Αντιδήμαρχος Ορχομενού ο Γρηγόρης Ξηρογιάννης

< 2 λεπτά
02.10.20 • 19:19
#Tags:

Με απόφαση της Δημάρχου Ορχομενού δεν ανανεώθηκε η θητεία του μέχρι πρότινος Αντιδημάρχου Πρόδρομου Εμμανουηλίδη ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ο νέος Αντιδήμαρχος που είναι ο Γρηγόρης Ξηρογιάννης στον Δήμο Ορχομενού.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ Εμμανουηλίδης ήταν επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ανατροπής” στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου  η  οποία κατέλαβε τέσσερις έδρες και είχε κατέλθει στις εκλογές ως ανεξάρτητη δύναμη, υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι συσχετισμοί που υπήρχαν λόγω της απλής αναλογικής και των ισορροπιών στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου έφεραν αυτή τη συνεργασία με την τοποθέτηση του κ Εμμανουηλίδη ως Αντιδήμαρχο με ευθύνη τον τεχνικό τομέα του Δήμου αφού είναι Πολιτικός Μηχανικός. Με την αποχώρηση του κ Εμμανουηλίδη από τον τομέα των τεχνικών έργων αλλά και την θέση ευθύνης που κατείχε, σίγουρα, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, θα σημάνει σειρά εξελίξεων τόσο στον Δήμο όσο και στις παρατάξεις. 

Να σημειώσουμε ότι οι 27 έδρες του Δήμου Ορχομενού έχουν κατανεμηθεί ως εξής:

Επανεκκίνηση Τώρα (Βούλα Καράλη) 11, Συνέπεια και πράξη (Γιάννης Νταβαλούμης) 9, Δύναμη Ανατροπής (Πρόδρομος Εμμανουηλίδης) 4, Πορεία Προοπτικής (Σταύρος Χριστακάκης) 2 και Λαϊκή Συσπείρωση (Γιώργος Σκόπας) 1.

Με την τοποθέτηση του κ Ξηρογιάννη συμπληρώθηκαν οι θέσεις των τεσσάρων Αντιδημάρχων στον Δήμο. Να θυμίσουμε ότι με απόφαση τη Δημάρχου (29/9) είχε ανανεωθεί η θητεία των τριών Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Βαγενά, Γρηγόρη Γαλάνη και Κώστα Ζυγογιάννη.  

Ο "a" εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους

Η ανακοίνωση του Δήμου Ορχομενού:

Νέος αντιδήμαρχος Ορχομενού  ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Γρηγόρης Ξηρογιάννης

Νέο αντιδήμαρχο στη διοίκηση του Δήμου ορίζει η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη, προχωρώντας παράλληλα σε αλλαγές αρμοδιοτήτων,  με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογή της.
Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη Ξηρογιάννη .

Με αφορμή στις αλλαγές που προβλέπει ο νόμος για τις επιτελικές θέσεις του Δήμου η Δήμαρχος  Βούλα Καράλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων που άσκησαν από θέσεις ευθύνης τα καθήκοντά τους με ευσυνειδησία και ιδιαίτερα τον επικεφαλής της παράταξης " Δύναμη Ανατροπής"  κ. Πρόδρομο  Εμμανουηλίδη.
Παραμένει κοινός στόχος όλων και εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αλλαγής της πορείας του Δήμου, με όρους διαφάνειας εντιμότητας και αποφασιστικότητας." 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle