Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
76

Να τηρηθούν άμεσα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων

< 2 λεπτά
27.10.20 • 19:57
#Tags:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς, και μετά από πρόσφατο εργατικό ατύχημα στο Δήμο Λιβαδειάς, με ανοιχτή επιστολή του προς τον Δήμαρχο τονίζει ότι πρέπει να τηρήσουν όλους τους κανόνενες για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Η ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου

«Κύριοι, μετά και από το πρόσφατο εργατικό ατύχημα που συνέβη στο Δήμο μας ( ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό ) και σε συνέχεια ερωτημάτων του Συλλόγου μας, σχετικά με προβλήματα, δυσλειτουργίες, αστοχίες ή και αμέλειες στον ευαίσθητο τομέα της υπηρεσίας καθαριότητας και ειδικά στο θέμα επιδιόρθωσης, συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών ιδιαίτερα στο στόλο των οχημάτων – απορριμματοφόρων του Δήμου Λεβαδέων, διαπιστώνουμε ότι δεν έχει σημειωθεί η απαραίτητη πρόοδος για τη λύση των προβλημάτων που είχαμε εντοπίσει (κάμερες οπισθοπορείας, αντιολισθητικά σκαλοπάτια, βάσεις στήριξης των εργαζομένων, αμφίπλευρα του οχήματος κουμπιά ασφαλείας κτλ. σε όλα τα οχήματα )

Επειδή πιστεύουμε η ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητα, καλούμε όλους τους αρμόδιους να σπεύσουν να τηρήσουν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών (εν προκειμένω της υπηρεσίας καθαριότητας) και της προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων και να προχωρήσουν άμεσα – όπου αυτό είναι αναγκαίο – στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε να μην φτάσουμε στο απευκταίο σημείο να θρηνήσουμε θύματα.» 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle