Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
138

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βοιωτίας: Εφήμερες εντυπώσεις το άνοιγμα των σχολείων

< 2 λεπτά
11.04.21 • 22:53
#Tags:

Ανακοίνωση σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων εξέδωσε ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βοιωτίας στην οποία τονίζεται ότι η κυβέρνηση "θυσιάζει για μια ακόμη φορά την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών στο βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και προς καλλιέργεια εφήμερων εντυπώσεων"

Η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βοιωτίας:

"Τα Λύκεια ανοίγουν ξανά στις 12 Απριλίου, δέκα ημέρες πριν κλείσουν ξανά για τις διακοπές του Πάσχα. Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης, αφού δεν κατάφερε να κάμψει την επιμονή της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και να προχωρήσει στο άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων. Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακόμα και για τα Λύκεια υπήρξε ισχυρή διαφωνία μελών της επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Τσίοδρα.

Ας αναλογιστούμε:

Γιατί η κυβέρνηση αρνείται να προετοιμάσει το υγειονομικά ασφαλές των σχολείων, μετά το Πάσχα και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών; Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποβάλλει τις προτάσεις του επισημαίνοντας πως τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν με σοβαρό σχέδιο και με τη μέγιστη δυνατή υγειονομική ασφάλεια. Κάτι που η κυβέρνηση δεν εγγυάται. Αντίθετα, θυσιάζει για μια ακόμη φορά την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών στο βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και προς καλλιέργεια εφήμερων εντυπώσεων.

Μια κυβερνητική απόφαση αναμένουν οι μαθητές του Λυκείου και ειδικά οι υποψήφιοι της Γ’ τάξης: ότι δεν θα εφαρμοστεί -τουλάχιστον φέτος- η Τράπεζα Θεμάτων, όπως και το νέο σύστημα εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, το οποίο αφήνει εκτός Πανεπιστημίων τουλάχιστον 24.000 υποψηφίους.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle