Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
364

|

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ για την επίθεση Παπαθωμά στον Αχ Δούμα για την Κωπαΐδα

< 4 λεπτά
18.07.21 • 22:16
#Tags:

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Πολύ θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι η τοποθέτηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κας Παπαθωμά, σε συνέντευξή της στο ρ/σταθμό ΣΕΙΡΙΟΣ, ενόψει της προβληματικής άρδευσης της Κωπαΐδας ήταν ατυχής και όχι πρόστυχη, όταν αντιλέγοντας στα όσα είπε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού, προσπάθησε κατά την δική της απαράδεκτη και φασίζουσα λογική, να τον απαξιώσει, αναφέροντας ότι φέρει την ιδιότητα του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως, τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του, είναι αναξιόπιστα λόγω της διαφορετικής πολιτικής του θέσης.

Ακούστε τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο

https://vimeo.com/575734812?ref=fb-share&fbclid=IwAR0E39juRjDK-iAfDf6-vZ_gWRMPkqXp9z9zlqehP3o0-C7X7pBt7aW6NSM 

Με αυτό τον αήθη τρόπο, απρόκλητα και ολισθαίνοντας σε αντιδημοκρατικές πρακτικές, που μας γυρίζουν πίσω στις εποχές των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων και θυμίζουν Πάγκαλο, η κα Παπαθωμά προσπάθησε να απαξιώσει τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου κ. Αχιλλέα Δούμα και να αποφύγει να απαντήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, προβλήματα τα οποία, ο κ.  Δούμας, ήπια και πολιτισμένα, έθεσε.

Σύμφωνα με την κα Παπαθωμά λοιπόν, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι αγρότες της Κωπαΐδας που καθημερινά διαπιστώνουν ότι:

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κα Παπαθωμά να βαυκαλίζεται για την «Κωπαΐδα της» και το «προσωπικό της στοίχημα». Αυτοί και άλλοι επικοινωνιακοί χαρακτηρισμοί και χειρισμοί της όπως, οι δήθεν καλαίσθητες φωτογραφίες, η ακατάσχετη και εν πολλοίς ανούσια, πολυλογία, καθώς και η ωραιοποίηση της σκληρής πραγματικότητας, δεν λύνουν τα οξυμένα προβλήματα. Αντίθετα ταλαιπωρούν και υποτιμούν τους ανθρώπους του μόχθου, οι οποίοι βιώνουν τις αντιξοότητες που προκαλεί η ανικανότητα των θεσμικών υπευθύνων να επιλύσουν ζωτικά προβλήματα όπως αυτό της άρδευσης της Κωπαΐδας τους.

Λόγω της επείγουσας κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας, απαιτούμε να γίνει κάθε παρέμβαση που κρίνεται αναγκαία προκειμένου να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της άρδευσης.

Κυρίως όμως δεν θα αφήσουμε την κα Παπαθωμά «χαλαρή και ανέμελη», όσο δεν ανακαλεί την απαράδεκτη και βαθιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά της, απέναντι στον κ. Δούμα, εκλεγμένο Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού, στους αγρότες που εκπροσωπεί και στα πολύ σοβαρά και επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Θεωρούμε ότι το θέμα πρέπει να απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο και καλούμε:

Κυρία Παπαθωμά, ο αυταρχικός μονόλογος που επιλέξατε και κυρίως το κλείσιμο του μικροφώνου από τη δημοσιογράφο, για πρώτη φορά στα 25 χρόνια λειτουργίας του σταθμού, θα πρέπει να σας προβληματίσουν για τα πραγματικά συναισθήματα των πολιτών της Βοιωτίας για τα «έργα και τις ημέρες σας».

Μήπως ήρθε ο καιρός, σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο, να ετοιμάσετε 3 φακέλους και να ακολουθήσετε τον κ. Θ. Πάγκαλο και όσους μοίραζαν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων; Και μήπως επιτέλους πρέπει να απαντήσετε στους πολίτες για την προσωπική σας πολιτική στάση που εκφράζεται από το «όπου φυσάει ο άνεμος της εξουσίας»;

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle