Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
93

Ντασιώτης: Όχι στην ποινικοποίηση, στηρίζουμε τους κοινωνικούς αγώνες

< 2 λεπτά
08.05.17 • 05:53
#Tags:

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, με δηλώσεις του, στηρίζει τους αγώνες των πολιτών για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και την συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις που καλούνται να πάρουν μέρος για το κοινό συμφέρον.

Ο κ Ντασιώτης αναφέρεται στην δίωξη 77 Βοιωτών όταν στις 17 Ιουλίου 2014 συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα Θήβας και Λιβαδειάς, μαζί με αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία, για την υποβάθμιση των Δομών Υγείας του Νομού.
Στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία συμμετείχαν και οι Δήμοι Θήβας, Λιβαδειάς και Αλιάρτου καθώς και πλήθος άλλων συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Οδό, στο ύψος των διοδίων και παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.
Οι διώξεις γίνονται με στοιχείο τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που είχαν σταθμεύσει στους παράδρομους της Εθνικής Οδού.

Η δήλωση του Δημάρχου

«Σθεναρά εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην ποινική δίωξη 77 Βοιωτών συμπολιτών μας, για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση κατά της υποβάθμισης των δομών υγείας του Νομού, που διοργανώθηκε τον Ιούλιο του 2014 από διάφορους φορείς μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η συμμετοχή τους σε νόμιμες και μη βίαιες κινητοποιήσεις, εκτός από ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα είναι κυρίως υποχρέωση προβλεπόμενη από το Σύνταγμα.
Προσωπικά ως Δήμαρχος οφείλω να τους ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας καθ’ όσον ένα από τα αιτήματα εκείνης της κινητοποίησης ήταν και η στήριξη του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου.
Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκδοθεί ψήφισμα υποστήριξης και φυσικά στις 23 Μαϊου, ημέρα της δίκης, θα ήμαστε στα δικαστήρια της Θήβας να εκφράσουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας.

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle