Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
103

Ν ΑΡΤΑΚΗ 44χρονος πολτοποιήθηκε σε πτηνοτροφικό σφαγείο

< 1 λεπτό
01.05.19 • 04:44
#Tags:

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Τρίτη στην περιοχή της Νέας Αρτάκης, στη Χαλκίδα, καθώς 44χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Μ. Πέμπτη βρέθηκε πολτοποιημένος στα σφαγεία που εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος Πακιστανός εργαζόταν σε σφαγεία πτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή. Από τη Μ. Πέμπτη δεν είχε δώσει σημεία ζωής και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις Αρχές.

Την Τρίτη ένας ομοεθνής του, που επίσης εργάζεται στα σφαγεία, βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα, αφού εντόπισε τον 44χρονο νεκρό.

Όλα δείχνουν ότι τα ρούχα του άτυχου άνδρα πιάστηκαν στο μηχάνημα, το οποίο στη συνέχεια τον τράβηξε και τον πολτοποίησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle