Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
117

Οι αποσπάσεις προπονητών σε όλα τα αθλήματα

< 1 λεπτό
27.09.18 • 17:20
#Tags:

Ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών και Τεχνικών Συμβούλων σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για το έτος 2018-2019.

Υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου και τον  Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη η Κοινή Υπουργική Απόφαση ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών και Τεχνικών Συμβούλων σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για το  σχολικό έτος 2018-2019.

Η απόφαση περιλαμβάνει 196 Εθνικούς προπονητές, αριθμός αυξημένος κατά 20% σε σχέση με το 2017-2018.

Η ανάθεση καθηκόντων εθνικών προπονητών έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα από την Πολιτεία προς τις Εθνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες, ως επιβράβευση και στήριξη, λαμβάνοντας υπόψη τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε, τη δυναμική των αθλημάτων, την ύπαρξη εθνικού σχεδιασμού, την αξιολόγηση και τον απολογισμό της ανάθεσης του περασμένου έτους.

Επίσης ελήφθη υπόψη η εισήγηση των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών προς τη Γ.Γ.Α.

αποσπασεις προπονητων

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle