Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
142

Ολοκληρώθηκε το έργο πυρόσβεσης στην κατασκήνωση Δαύλειας

< 1 λεπτό
29.07.16 • 17:19
#Tags:

Επίσκεψη στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Δαύλεια πραγματοποίησαν η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος , Γιάννης Ταγκαλέγκας, με σκοπό την αδειοδότηση αυτής και την επιθεώρηση του έργου πυρόσβεσης , που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας .

Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε:

« Υλοποιήσαμε ένα έργο , αυτό της πυρόσβεσης , για την προστασία των παιδιών που κατασκηνώνουν στο συγκεκριμένο χώρο .
Προϋπόθεση για την αδειοδότηση της συγκεκριμένης κατασκήνωσης είναι η εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας , έργο προϋπολογισμού 300.000€.
Ενεργήσαμε με υπευθυνότητα βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών .
Σε άριστη συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές προς όφελος πάντα των παιδιών και των πολιτών της Βοιωτίας γενικότερα».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle