Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
106

Ομόφωνο ΟΧΙ στο κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας Ορχομενού. Οι επόμενες κινήσεις

< 3 λεπτά
01.03.19 • 14:29
#Tags:

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει βιντεοσκοπηθεί. Θα ακολουθήσει και άλλο ρεπορτάζ όπου καταγράφονται όλα όσο συνέβησαν στην διάρκεια της συνεδρίασης  

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Ορχομενού για την άδικη απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα της πόλης το οποίο λειτουργεί από το 1965.

Ο Δήμος Ορχομενού κάλεσε επείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη απόφασης προκειμένου να συντονιστούν οι αντιδράσεις στις οποίες καλείται πλέον να υλοποιήσει ο Δήμος.

Μεγάλη ένταση υπήρξε στη συνεδρίαση από τους Δημότες οι οποίοι κατέκλυσαν το Δημαρχείο δείχνοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους με την απόφαση αυτή της Τράπεζας.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο περιφερειακός διευθυντής Ανατολικής Στερεάς της Εθνικής Τράπεζας Αντώνης Μακροδημήτρης και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Η απόφαση που λήφθηκε από το ΔΣ ήταν όπως αναμενόταν ομόφωνη καλώντας την Τράπεζα να αλλάξει την απόφασή της.

Τα επόμενα βήματα που θα γίνουν είναι να συζητηθεί και στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας η οποία να λάβει ανάλογη απόφαση συμπαράστασης στον Δήμο Ορχομενού, όπως να ζητηθεί και ξεχωριστά από τους Δήμους της Βοιωτίας να συμπαρασταθούν στο πρόβλημα που προκύπτει στην πόλη του Ορχοεμνού καθώς και να γίνει διάβημα στη Διοίκηση της Τράπεζας όπου θα τεθούν υπόψη τους όλα εκείνα τα στοιχεία για την βιωσιμότητα του υποκαταστήματος.

Επιπρόσθετα ο Δήμος εξέφρασε την απόφασή του και όλα τα οικονομικά αποθέματα του Δήμου καθώς και οι μισθοδοσίες, οι πληρωμές και οι συναλλαγές δεν θα γίνονται πλέον από την Εθνική αλλά από την άλλη, μοναδική πλέον Τράπεζα της πόλης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων οι οποίοι κάλεσαν τους συναδέλφους τους να σταματήσουν τις συναλλαγές με την Εθνική Τράπεζα και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους. Το ίδιο τόνισαν ότι θα πράξουν και οι Δημότες.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Θα ακολουθήσουν τα βίντεο με την τοποθέτηση του Δημάρχου, του περιφερειακού διευθυντή  Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας Αντώνη Μακροδημήτρη, Δημοτικών Συμβούλων, υποψηφίων Δημάρχων και άλλων πολιτών.

"Κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα

Δημοτικό Συμβούλιο Εθνική Τραπεζα 1 1 Δημοτικό Συμβούλιο Εθνική Τραπεζα 2 1 Δημοτικό Συμβούλιο Εθνική Τραπεζα 3 1 Δημοτικό Συμβούλιο Εθνική Τραπεζα 3

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle