Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
135

Ορχομενός: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο 

< 2 λεπτά
05.12.19 • 20:48
#Tags:

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Μεταξύ αυτών το πρωτόκολλο διοικητικής παραλλαβής του κλειστού γυμναστηρίου "Ασώπιχος", η συμμετοχή στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" για αθλητικά έργα και η τοποθέτηση POS στις υπηρεσίες του δήμου για τις συναλλαγές με τους δημότες.

Θέμα 1ο Έγκριση υλοποίησης από ιδιώτη εργολάβο της υπηρεσίας «Καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων του Δήμου (πλατείες-πάρκα άλση) λόγω αδυναμίας να υλοποιηθεί με ίδια μέσα του Δήμου Ορχομενού.
Εισηγητής : κ. Βαγενάς Δημήτριος Αντιδήμαρχος.
Θέμα 2ο
 
Έγκριση παράτασης της σύμβασης επισκευής οχημάτων-προμηθειας  ελαστικών.
Εισηγητής : κ. Βαγενάς Δημήτριος Αντιδήμαρχος.
Θέμα 3ο
 
Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ορχομενού.
Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή Δήμαρχος.
Θέμα 4ο
 
Αποδοχή πίστωσης ποσού 30.050,00€ για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων έτους 2019 (Δ κατανομή) και κατανομή αυτής.
Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή Δήμαρχος.
Θέμα 5ο
 
Υπογραφή σύμβασης για την χρήση τερματικών αποδοχής καρτών πληρωμών (P.O.S)- υπηρεσιών τύπου web-banking, άνοιγμα αντίστοιχων λογαριασμών κλπ.
Εισηγητής : κ. Ρουσέτης Βασίλειος προϊστάμενος Τμήματος Εσόδων του Δήμου.
Θέμα 6ο
 
Έγκριση της υπ΄αριθμ. 2/19-11-2019 απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών για διαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.
Εισηγητής :κ. Τριανταφύλλου Λουκάς , Πρόεδρος της Ε.Ε.Φ.Δ
Θέμα 7ο
 
Έγκριση Πρωτοκόλλου Διοικητικής Παραλαβής για χρήση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ».
Εισηγητής : κ. Εμμανουηλίδης Πρόδρομος Αντιδήμαρχος.
Θέμα 8ο
 
Έγκριση υποβολής αιτήματος συμμετοχής του Δήμου Ορχομενού στην προσκληση IV  του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με τίτλο: «Κατασκευή,επσκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων»
Εισηγητής : κ. Εμμανουηλίδης Πρόδρομος Αντιδήμαρχος .
Θέμα 9ο
 
Έγκριση της υπ΄αριθμ.10/2019 απόφασης Ποιότητας Ζωής  για διατήρηση η μη κενωθέντων περιπτέρων στην Κοινότητα Ορχομενού και στην Κοινότητα Παύλου.
Εισηγητής : κ. Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle