Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
368

Ο ΑΚΟΛ στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής. Αποτελέσματα 

< 2 λεπτά
27.10.20 • 23:14
#Tags:

Φινάλε με χαμόγελα στο 19ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων -Κορασίδων και την τελική φάση Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού "Αντώνης Τρίτσης".

Με ασφάλεια και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της Ε.Γ.Ο. οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δυναμική η παρουσία του ΑΚΟΛ με την συμμετοχή 11 αθλητριών του αγωνιστικού τμήματος Αεροβικής στις κατηγορίες Κορασίδων, Παγκορασίδων και προαγωνιστικό.

Η αθλήτριά μας Μάγδα Μπάρλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον Προκριματικό Κορασίδων και πέρασε στον τελικό και κατετάγη στην 5η θέση με βαθμολογία 18,417.  Πολύ καλές επιδόσεις στην ίδια κατηγορία στον προκριματικό αγώνα έκαναν οι αθλήτριες Χριστιάννα Μαρλάση, Κρυσταλλία Γκικοπούλου , Ειρήνη Τράκη, Γεωργία Τράκη .
Στο Ε' Προαγωνιστικό συμμετείχαν για πρώτη φορά οι μικρές αθλήτριες Ασημίνα Περγαντά και Ισμήνη Ντέμου.

Αξιόλογη η παρουσία των αθλητριών μας στην κατηγορία Παγκορασίδων με την Κατερίνα Βαλακούδουνα στην 9η θέση και βαθμολογία 17,233, την Παναγιώτα Βαλασκοπούλου στην 11η με 17,050, την Γαβριέλα Νίτσα στην 18η με 15,050 και την Ευσταθία Παπανικολάου στην 19η με 14,683.

Το Δ.Σ. του ΑΚΟΛ συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, τις προπονήτριες Λουκία Τσάπρα και Πολίνα Παπαχρήστου και τον Τεχνικό Σύμβουλο και Ομοσπονδιακό Προπονητή Δημήτρη Πολύζο.
Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητριών για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στον Σύλλογο.

ΑΚΟΛ αεροβικη 3ΑΚΟΛ αεροβικη 1 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle