Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
142

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην «Ώρα της Γης». Μήνυμα του δημάρχου

< 2 λεπτά
26.03.21 • 20:47
#Tags:

Στη συμβολική δράση «Ώρα της Γης» για την προστασία του πλανήτη συμμετέχει ο Δήμος Θηβαίων, στέλνοντας ένα μήνυμα υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και μιας νέας αρχής προς την κατεύθυνση του σεβασμού προς τη φύση και το περιβάλλον.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, απευθύνει μήνυμα προς του πολίτες να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης», σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα, σε μια συμβολική κίνηση υπέρ των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

"Η «Ώρα της Γης» αποτελεί μια παγκόσμια δράση που «γεννήθηκε» το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση WWF σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

Το 2021 αποτελεί μια χρονιά-ορόσημο για τον πλανήτη Γη. Εκτός από τη «μάχη» κατά της πανδημίας, η ανθρωπότητα καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση. Τη φετινή «Ώρα της Γης», το μήνυμα που κυριαρχεί αφορά μια νέα αρχή, μέσω γενναίων αποφάσεων για ένα μέλλον πιο αισιόδοξο, πιο δίκαιο και βιώσιμο για όλους. Ο πλανήτης είναι το σπίτι μας και αποτελεί καθήκον μας προς τις μελλοντικές γενεές η εξοικονόμηση και η  εύλογη χρήση των φυσικών πόρων."

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle