Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
1192

Ο Ορχομενός αποχαιρέτησε τον παπα-Χαράλαμπο. ΦΩΤΟ

< 4 λεπτά
07.05.21 • 18:11
#Tags:

ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΞΙΟΣ, βροντοφώναξαν οι κάτοικοι του Ορχομενού όταν αντίκρυσαν το φέρετρο που μετέφερε τη σορό του αγαπημένου τους Παπά και οδηγείτο στην τελευταία κατοικία του, εκεί στον περίβολο, πίσω από το Ιερό του Ναού της Παναγίας της Σκριπούς ώστε να μην την αποχωριστεί ποτέ.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με το πρωτόκολλο για τη διάδοση του κορωνοϊού με την Αστυνομία να επιβάλλει διακριτικά την τάξη αλλά και τους κατοίκους να πειθαρχούν.

Στην εξόδιο Ακολουθία, ήταν ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος καθώς και άλλοι ιερείς ενώ επικήδειους εκφώνησαν εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Σαμαρτζής, η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη, ο γιός του εκλιπόντος Ανδρέας Χατζηχαραλάμπους, η αδελφή του εκλιπόντος Ελένη Χατζηχαρίτου Λεωνίδου και ο Μητροπολίτης Γεώργιος. 

Μεγάλη προσφορά 

Ο παπα-Χαράλαμπος αγάπησε τον Ορχομενό περισσότερο από την ιδιαίτερη πατρίδα του και πρόσφερε στον ιδιαίτερο και ιστορικό αυτόν τόπο πάρα πολλά αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στην εξέλιξή του.

Επί 40 χρόνια υπηρέτησε τον Ιερό Ναό Παναγίας Σκριπούς συνδέοντας το όνομά του με λύπες και χαρές των κατοίκων.

Το πένθος που σκόρπισε στην πόλη του Ορχομενού, και όχι μόνο, η απώλειά του, θα ισορροπεί και θα καλύπτει το κενό που αφήνει μόνο με τη μνημόνευσή του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών (γεννηθείς το 1955) αφήνοντας την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Μαΐου στο ΓΝ Λιβαδειάς.

κηδεια παπαχαραλαμπου 1 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 2 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 3 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 4 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 5 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 6 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 7 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 8 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 9 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 10 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 11 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 12 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 13 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 14 2 κηδεια παπαχαραλαμπου 16

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle