Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
115

Ο Χαρδαλιάς στη Χαλκίδα. Αναμένονται αποφάσεις για καραντίνα

< 1 λεπτό
25.01.21 • 23:42
#Tags:

Στην Χαλκίδα Ευβοίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς Περιφέρειας Δήμου Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr η επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Χαλκίδα αφορά την άμεση ενεργοποίηση έκτακτων μέτρων τοπικού Lock Down στους δύο Δήμους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα υπό άκρα μυστικότητα στο Περιφερειακό Μέγαρο της Χαλκίδας όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Εν αναμονή των επόμενων 24ώρων για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις αν και ο Υφυπουργός τόνισε έντονα ότι θα έπρεπε άμεσα τουλάχιστον η Χαλκίδα να μπει σε τοπικό Lock Down ενώ η Δήμαρχος ζήτησε παράταση μιας εβδομάδας.

Και φυσικά επιβεβαιώνεται η είδηση του eviathema.gr από το γεγονός ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν παρευρέθηκε στην σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση του ΕΟΔΥ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle