Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
93

Πέρασε του Βασιλειάδη. Αναδιάρθρωση και 14 ομάδες στη Super League

< 2 λεπτά
08.04.19 • 17:30
#Tags:

Το νέο πρωτάθλημα της Super League θα διεξαχθεί με 14 κι όχι με 16 ομάδες, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης παρουσιάστηκε κάθετος στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι στο γραφείο του με τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου.

Ο υφυπουργός κατέστησε σαφές στους εκπροσώπους της ΕΠΟ και της Λίγκας πως αν επιμείνουν στην απόφασή τους για 16 ομάδες στη Super League το 2019/20 και μείωσή τους σε 14 από το 2020/21, η οικονομική συμφωνία που υπήρχε με την κυβέρνηση δεν θα έχει πλέον ισχύ.

Μπροστά σε αυτό το φάσμα η άλλη πλευρά έκανε πίσω και έτσι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ θα καθιερωθεί και η Super League 2 με τη συμμετοχή πιθανότατα 12 ομάδων. Παράλληλα, είναι πλέον δεδομένο πως υποβιβάζονται τρεις ομάδες απευθείας από τη φετινή Super League (14ος, 15ος και 16ος), ενώ ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Στη συνάντηση πέρα από τον υφυπουργό παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο αντιπρόεδρος της Super League, Χρήστος Δάρα, ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος, καθώς και οι κ.κ. Δημητρίου, Βακάλης και Βρακάς από την ΕΠΟ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle