Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
120

Πανελλαδικές: Συγχαρητήριο Μήνυμα Βουλευτή Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη για τους επιτυχόντες

< 1 λεπτό
29.08.20 • 11:53
#Tags:

Ο βουλευτής Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας για το 2020, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα:
«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ​επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων.
Οι δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία κατέστησαν δυσκολότερο τον στόχο σας, αλλά με αγώνα σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων.
Σας εύχομαι να είστε υγιείς, να αξιοποιήσετε όσο πιο παραγωγικά γίνεται τον χρόνο των σπουδών σας τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και να μείνετε αισιόδοξοι και τολμηροί.
Θερμές ευχές σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν για το καλύτερο ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Να θυμάστε ότι η ζωή είναι δρόμος αντοχής και όχι ταχύτητας.
Συνεχίστε με την ίδια αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία!»
 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle