Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
103

"Πινδάρεια" στη Θήβα 18 Αυγούστου-15 Σεπτεμβρίου. Ολο το πρόγραμμα

< 2 λεπτά
04.08.16 • 15:01
#Tags:

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία "Πινδάρεια" θα διοργανωθούν για 38η συνεχή χρονιά στον Δήμο Θήβας.

Φέτος οι εκδηλώσεις παίρνουν εκκίνηση από το Αρχαιολογικό Μουσείο που προσφατα εγκαινιασθηκε (7/6) με μουσική εκδήλωση, εντός του αύλειου χώρου του.

Οι εκδηλώσεις στοχεύουν στην ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας ταυτότητας αλλά και στη διασκέδαση και ψυχαγωγία δημοτών και επισκεπτών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορευτικά, μουσικά, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, στα οποία είναι δυναμική η συμμετοχή και παρουσία πολιτιστικών συλλόγων και καλλιτεχνών από την περιοχή μας και όχι μόνο.

"Ο  Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας διοργανώνουν για 38η συνεχή χρονιά τα “ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ”, πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν κορυφαίο θεσμό για την πόλη του Πίνδαρου, τη Θήβα και που κρατούν ζωντανή την παράδοση και τις αξίες, που δημιουργήθηκαν μέσα στους αιώνεςχος " τονίζει σε μήνημά του ο Δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Γιάννης Παπαδημητρίου αναφέρει μεταξύ άλλων για τις φετινές εκδηλώσεις "Ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων υποδέχεται και φέτος, με χαρά και αισιοδοξία, ένα όμορφο πολιτιστικό καλοκαίρι.

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δ.Ο.Θ. , παρά τις δυσκολίες και τους οικονομικούς περιορισμούς, δημιούργησε και φέτος ένα ελκυστικό πρόγραμμα με χορευτικά, μουσικά, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, στα οποία είναι δυναμική η συμμετοχή και παρουσία πολιτιστικών συλλόγων και καλλιτεχνών από την περιοχή μας και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα στον πιο κάτω σύνδεσο

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle