Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
72

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ - Παραγωγικών φορέων Βοιωτίας

< 2 λεπτά
14.05.20 • 22:58
#Tags:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ διοργάνωσε σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου τηλεδιάσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς του Νομού, με θέμα τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία, εν όψει της επικαιροποίησης του προγράμματος "Μένουμε όρθιοι".
Οι φορείς αναφέρθηκαν αναλυτικά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις προτάσεις που έχουν απευθύνει στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι αν δεν εισακουσθούν έγκαιρα οι  καταστροφικές συνέπειες θα πλήξουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Βοιωτίας αλλά και της χώρας. Οι προτάσεις τους αφορούν σε θέματα άμεσης ρευστότητας, φορολογικές διευκολύνσεις, κρατικές εγγυήσεις κ.α. που θα στηρίξουν την προσπάθεια ανάκαμψης των επιχειρήσεων.
Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανέπτυξαν τις προτάσεις του κόμματος για την στήριξη των επιχειρήσεων και της Οικονομίας.
Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική με ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, συμφωνία στους στόχους  και δέσμευση για κοινή προσπάθεια.
Τέλος υπήρξε δέσμευση για επανάληψη της συνάντησης στο άμεσο μέλλον, αφού θα έχει λειτουργήσει η αγορά, ώστε να επανεκτιμηθούν τα δεδομένα.
Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ οι:  Νίκος Παππάς, βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας, Γιώργος Τσίπρας βουλευτής και αναπλ. τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Σκορίνης μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιώτα Πούλου Βουλευτής, Νικόλαος Θηβαίος πρώην βουλευτής και ο Απόστολος Ντάντος Συντονιστής της Ν.Ε. Βοιωτίας.
Από τους παραγωγικούς φορείς του Νομού έλαβαν μέρος οι :

  1. Αγνιάδης Παναγιώτης - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας
  2. Ζησιμόπουλος Θεόδωρος - Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς
  3. Μουρτζούνης Γιάννης - Πρόεδρος Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης Περιφέρειας Λιβαδειάς
  4. Σαμιώτης Αναστάσιος - Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θήβας
  5. Χαρατσής Παναγιώτης - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Θήβας

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle