Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
84

Πρωτομαγιά. Κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
30.04.21 • 23:22
#Tags:

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα και μνήμης, μέρα τιμής για την εργατική τάξη, για την προσφορά της στην κοινωνική πρόοδο, στην πάλη για μια νέα κοινωνία, τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική.

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, το Σάββατο 1η Μάη θα καταθέσει στεφάνι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Λιβαδειά στις 10:30 π.μ., τιμώντας τους νεκρούς της εργατικής τάξης.

Και το ΠΑΜΕ

Το Σάββατο 1η Μάη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, τιμώντας τους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης θα προχωρήσει σε κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Λιβαδειά στις 11:00 π.μ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να τιμήσουμε τους νεκρούς της εργατικής τάξης στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο. Να τιμήσουμε τους νεκρούς του Σικάγο, της Πρωτομαγιάς του ’24, του Μάη του '36.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle