Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
107

Πώς στήθηκε η ενέδρα του θανάτου για τον Γιώργο Καραϊβάζ

< 2 λεπτά
09.04.21 • 19:43
#Tags:

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ  κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, δυο άνδρες με μηχανή του έστησαν ενέδρα θανάτου και τον πυροβόλησαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο της εκτέλεσης έχουν βρεθεί περίπου 17 με 20 κάλυκες.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλέξανδρος Καλαφάτης σε ζωντανή σύνδεση από την οδό Άνινου όπου έγινε το στυγερό έγκλημα με θύμα τον γνωστό δημοσιογράφο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, ανέφερε ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν περίπου 17 με 20 κάλυκες ενώ με βάση κάποιες μαρτυρίες οι δράστες ήταν δυο κι επέβαιναν σε μηχανή, πιθανότατα σκούτερ.

karaivaz 5
Eurokinissi
karaivaz 7
Eurokinissi

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί ενώ στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν συντάκτης του αστυνομικού ρεπορτάζ και είχε μακρά πορεία σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Δούλευε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star και ήταν διαχειριστής ενημερωτικής σελίδας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle